2424033558 6973741314 Σκόπελος
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κοντός Δημήτριος | Ηλεκτρολόγος Σκόπελος


H επιχείρησή μας “Κοντός Δημήτριος” η οποία εδρεύει στην Σκόπελο, διαθέτοντας μία έμπιστη ομάδα που αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρολόγους σας προσφέρει αξιόπιστες ηλεκτρολογικές εργασίες σε προνομιακές τιμές, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα εργασίας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων, μελέτες φωτισμού, σχέδια ΔΕΗ καθώς και κάθε ηλεκτρολογική εργασία προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα.

Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
 
 
 
     
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Σκόπελο.
 
     
 
     
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει την αποκατάσταση ηλεκτρολογικών βλαβών προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Από την πιο συνήθη ηλεκτρολογική βλάβη έως την πιο δύσκολη, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας, δεσμεύονται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.
 
     
 
     
  Μελέτες Φωτισμού

Με κύριο γνώμονα τη βαθιά γνώση των υλικών και των σύγχρονων τεχνικών φωτισμού αναλαμβάνουμε την μελέτη φωτισμούς σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους επιτυγχάνοντας πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα.
 
     
 
     
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Για να εκδοθούν πιστοποιητικά ΔΕΗ σε κάποιο κτίριο θα πρέπει πρώτα να γίνει πλήρες έλεγχος για το εάν πληρούνται οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές. Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει τον έλεγχο, την αποκατάσταση τυχόν βλαβών, κακοτεχνιών ή ελλείψεων και την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ.
 
     
 
     
  Δομημένη Καλωδίωση

Χωρίς δομημένη καλωδίωση, οι διάφορες συσκευές είναι εγκατεστημένες σειριακά και ανεξάρτητα η μία από την άλλη χωρίς ένα κεντρικό σημείο διανομής και διαχείρισης. Για αυτό και εμείς, είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τον σχεδιασμός και εφαρμογή δομημένης καλωδίωσης στις εγκαταστάσεις σας σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα.
 
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας. Έτσι, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας θα προβούν σε μία εξατομικευμένη μελέτη στο χώρο σας και θα σας προτείνουν τις πλέον συμφέρουσες λύσεις.